Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette | Review | Bellashop.gr ♥

by - 11:57:00 μ.μ.

Γεια σας κορίτσια μου!!Είστε έτοιμες για ένα ποστ γεμάτο λάμψη; Αγαπώ τα highlighters και είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό απέκτησα την παλέτα Cleopatra's Kiss της εταιρείας Sleek και γι΄αυτό ευχαριστώ πολύ το αγαπημένο μου Bella Shop!


Για το Bellashop σας έχω ξαναμιλήσει σε προηγούμενο ποστ (δείτε το εδώ).Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε αγαπημένες μάρκες  καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης σε πολύ προσιτές τιμές!Επίσης υπάρχει και φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη στην οδό Βασ.Ταβάκη 26 στη Θέρμη το οποίο και να επισκεφτείτε αν βρεθείτε εκεί ή όσες είστε από εκεί!


Επίσης να σας πω ότι οι παραγγελίες σας έρχονται μέσα στο #bellabox,ένα πολύ όμορφο κουτάκι το οποίο έχει και unboxing tips για να μην ξεχάσετε να μας δείξετε όλα τα όμορφα πραγματάκια που πήρατε!


Όπως σας είπα λοιπόν στην αρχή δοκίμασα την παλέτα Cleopatra's Kiss της  Sleek και στο διαγωνισμό που έγινε στο Instagram δώσαμε δωράκι την παλέτα Precious Metals!Για τη δεύτερη παλέτα δεν έχω να σας πω πολλά θα σας τη δείξω όμως παρακάτω και θα περιμένουμε όμως τις εντυπώσεις της νικήτριας:)

Η παλέτα  Cleopatra's Kiss έρχεται σε μια χρυσή και πολύ κομψή συσκευασία με μαγνητικό κλείσιμο η οποία εσωτερικά περιέχει  καθρέφτη,πράγμα που εκτιμώ σε όλες τις παλέτες αλλά και ένα μικρό πινελάκι το οποίο προσωπικά δεν με βολεύει! Είναι μικρή και ελαφριά επομένως είναι και travel friendly!Μπορείτε ακόμα να την έχετε στην τσάντα σας  για touch up και extra λάμψη κάθε μέρα!


Στην παλέτα περιέχονται 4 highlighters, δυο με πουδρένια υφή (το πρώτο και το τέταρτο) και άλλα δυο με κρεμώδη (δεύτερο και τρίτο) και κινείται σε bronze,χρυσές αποχρώσεις ενώ το τελευταίο είναι πιο rose-gold!


Και οι 4 αποχρώσεις έχουν πολύ καλή απόδοση και μένουν σταθερές για πολλές ώρες!Θεωρώ ότι για καλύτερο και πιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα καλό είναι να απλώνετε αρχικά το κρεμώδες highlighter και στην συνέχει από πάνω το πουδρένιο!Το blending είναι πολύ εύκολο και το αποτέλεσμα ¨χτίζεται¨!Οι πουδρένιες αποχρώσεις περιέχουν και γκλίτερ το οποίο είναι διακριτικό οπότε μην σας φοβίζει!


SWATCHES



Θα σας δείξω και την παλέτα Precious Metals αλλά όπως σας είπα και πριν δεν την έχω πειράξει γιατί ήταν για το διαγωνισμό μας,αλλά πιστεύω ότι αξίζει να τη δείτε γιατί είναι εξίσου όμορφη παλετίτσα!


Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχει 3 κρεμώδεις αποχρώσεις σε αντίθεση με την Cleopatra's Kiss, και 1 σε μορφή πούδρας!Υποθέτω ότι και αυτή θα είναι εξίσου καλή και ποιοτική!


Και τώρα σας έχω και μια ΕΚΠΛΗΞΗ! Επειδή το Bella Shop σας αγαπάει σας δίνουμε έναν εκπτωτικό κωδικό για να κάνουμε ακόμα πιο ευχάριστες τις αγορές σας!Χρησιμοποιείστε λοιπόν τον κωδικό "beauty-12" και θα έχετε αυτόματα έκπτωση -12% στο καλάθι των αγορών σας!Κάνετε γρήγορα τις αγορές σας εδώ  www.bellashop.gr
Ο κωδικός θα ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 12/3,βιαστείτε!

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Bellashop σε facebook και instagram για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα,τις προσφορές και τους διαγωνισμούς! Επίσης επισκεφτείτε και το site γιατί είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές!
Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!


You May Also Like

0 σχόλια