Unboxing bellashop.gr | Review & Giveaway

by - 2:42:00 π.μ.


Γεια σας,γεια σας!Σήμερα έχω τη χαρά να σας δείξω μερικά πραγματάκια από το ηλεκτρονικό κατάστημα Bellashop! Όπως θα έχετε δει και στο instagram τρέχει και διαγωνισμός σε συνεργασία με αυτό το κατάστημα από τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε 3 τέλεια προϊόντα μακιγιάζ! 


Το Bellashop όπως σας είπα είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη γκάμα καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης από γνωστά και αγαπημένα brands! Μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε σε πολύ προσιτές τιμές και να εκμεταλλευτείτε τις συχνές προσφορές! Επίσης υπάρχει και φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη στην οδό Βασ.Ταβάκη 26 στη Θέρμη το οποίο και να επισκεφτείτε αν βρεθείτε εκεί ή όσες είστε από εκεί!


Πάμε λοιπόν να δούμε όλα τα πραγματάκια αναλυτικά!
Αρχικά να σας πω ότι παρέλαβα τα πραγματάκια μου μέσα σε ένα υπέροχο κουτάκι το #bellabox στο οποίο υπάρχουν και unboxing tips! 


Μπορείτε και εσείς να φτιάξετε το δικό σας κουτάκι με προϊόντα που θα επιλέξετε και όταν το παραλάβετε μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τα steps για να κάνετε σωστά το unboxing σας!:)Τι καλύτερο από ένα κουτί γεμάτο καλλυντικά; Και πόσο όμορφο που το bellashop δημιούργησε ένα τέτοιο για εσάς!


Ξεκινάω λοιπόν με την παλέτα In the Buff:Lightly Toasted από W7! Μια πολύ όμορφη παλέτα με 12 σκιές σε nude αποχρώσεις! Υπάρχουν matte αλλά και shimmery σκιές και μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά looks! Επίσης υπάρχει και μια μαύρη για smokey μακιγιάζ! 


Έχουν πολύ καλή απόδοση όλες οι σκιές αλλά και πολύ καλή διάρκεια! Γενικά όλες οι παλέτες της W7 μου αρέσουν αρκετά! Η συσκευασία είναι μεταλλική,ιδανική για ταξίδια και μέσα υπάρχει και ένα πινελάκι.Αυτή η παλέτα είναι μια πολύ ωραία και οικονομική λύση και αξίζει την προσοχή σας!




Θα συνεχίσω και πάλι με παλέτα και αυτή τη φορά για το πρόσωπο! Πρόκειται για την Color Fix Pressed Powder Contour Palette από Technic η οποία περιέχει 8 pressed powders ιδανικές για contouring αλλά και highlighting για όλους τους τόνους δέρματος!Όλες οι πούδρες έχουν ματ φινίρισμα και πολύ καλή απόδοση! 


Μου αρέσει πολύ γιατί με μια παλέτα μπορείς να κάνεις φωτοσκιάσεις χωρίς κόπο και μπορείς να την έχεις μαζί σου συνεχώς ! Επίσης στο πίσω μέρος της συσκευασίες υπάρχουν και οδηγίες για να έχετε τέλεια αποτελέσματα! Άλλη μια οικονομική λύση που αξίζει να έχετε στη συλλογή σας!

Επόμενο προϊόν είναι το Get Gorgeous Highlighting Powder στην απόχρωση Peach Candy και πάλι από Technic!Είναι ένα υπέροχο shimmery bronzer που δίνει την πολυπόθητη ηλιοκαμένη όψη σε συνδυασμό με τέλεια λάμψη,δυο σε ένα δηλαδή!


Έχει και αυτό πολύ καλή απόδοση και διάρκεια και είναι πολύ οικονομικό! Από τη σειρά Get Gorgeous πολύ αγαπημένο είναι και το highlighter οπότε δεν περίμενα κάτι λιγότερο από το bronzer!



Τέλος δοκίμασα για πρώτη φορά τα ματ κραγιόν της εταιρείας W7 και συγκεκριμένα τα Mattenificent Lips Lipsticks στις αποχρώσεις Teddy και Cote d' Azure!Παρ´όλο που είναι ματ δεν ξεραίνουν τα χείλη και έχουν καταπληκτική απόδοση!


Η απόχρωση Teddy είναι ένα τέλειο βαθύ κόκκινο το οποίο πρέπει να έχουμε όλες μας στο νεσεσέρ μας και η Cote d' Azure είναι πιο πορτοκαλοροδακινί απόχρωση την οποία βρίσκω λίγο πιο καλοκαιρινή! 




Αυτά ήταν όλα όσα μου έστειλε το αγαπημένο μου Βellashop και ευχαριστώ πολύ για αυτό! Πάμε τώρα και στο αγαπημένο σας κομμάτι που είναι ο διαγωνισμός μας φυσικά όπως σας είπα και στην αρχή! Επέλεξα λοιπόν για το giveaway την παλέτα Color Fix Pressed Powder Contour Palette από Technic η οποία είναι ιδανική για όλες,το υπέροχο Get Gorgeous Highlighting Powder το οποίο είναι bronzer με λάμψη και το έχω αγαπήσει αλλά και το τέλειο ματ κόκκινο κραγιόν από W7 το οποίο είναι must!Ο διαγωνισμός τρέχει στο instagram ( beautyvibes_theblog ) μέχρι και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου οπότε αν δεν έχετε πάρει μέρος τρέξτε!

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Bellashop σε facebook και instagram για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα,τις προσφορές και τους διαγωνισμούς! Επίσης επισκεφτείτε και το site γιατί είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές!
Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!

You May Also Like

0 σχόλια