Αγαπημενα Ιουλιου ♥

by - 5:01:00 π.μ.

Γεια σας κορίτσια μου!
Καλό μήνα!Ήρθε και ο Αύγουστος,ο μήνας διακοπών για τους περισσότερους αλλά και ο μήνας των γενεθλίων μου! Όπως κάθε μήνα πάμε να δούμε όσα αγάπησα και ξεχώρισα μέσα στον Ιούλιο!



Ο Ιούλιος ήταν ένα μήνας γεμάτος αρχικά από τις διακοπές μου στην όμορφη Τήνο αλλά και από καινούρια προϊόντα που δοκίμασα,διαγωνισμούς που διοργάνωσα για εσάς και από συνεργασίες!Επίσης ήταν και ο μήνας της παλέτας γι αυτό και θα δείτε δυο παλέτες στα αγαπημένα! Η πρώτη είναι η  Burning Embers Palette της εταιρείας MakeUp Academy (MUA) η οποία με έχει ενθουσιάσει με τα χρώματα της αλλά και την απόδοση της και σας μίλησα αναλυτικά στο ακριβώς προηγούμενο ποστ στο οποίο θα βρείτε και όλα τα swatches!


Η δεύτερη παλέτα είναι η Elysium και ναι είναι και πάλι από την MakeUp Academy και την βρήκα στο αγαπημένο μου Yologift!Σας έχω μιλήσει αναλυτικά και γι αυτή την παλέτα σε προηγούμενο άρθρο όπου μπορείτε να δείτε και μόνες σας πόσο όμορφη παλέτα είναι!


Παραμένω σε προϊόντα μακιγιάζ και συνεχίζω με highlighter το όποιο σίγουρα το έχετε δει αν διαβάζετε τα άρθρα μου ή αν με ακολουθείτε σε facebook και instagram!Μιλάω για το Technic Prism Rainbow Highlighter Powder ή αλλιώς το ουράνιο τόξο!Δίνει τέλεια λάμψη και κοστίζει μόνο 5 €!Και επειδή είναι τόσο τέλειο σας έχω εξασφαλίσει 10% έκπτωση αν χρησιμοποιήσετε τον κωδικό alexia στο eshop Mondo Cosmetico!Αυτός ο κωδικός ισχύει για όλα τα προϊόντα της εταιρείας Technic από το συγκεκριμένο eshop οπότε επωφεληθείτε και κάντε γρήγορα τις αγορές σας!Για να μάθετε περισσότερα για τα καλλυντικά της εταιρείας Technic και για την έκπτωση που σας προσφέρω κάντε κλικ εδώ : http://beautyvibestheblog.blogspot.gr/2017/07/oikonomika-kallintika-technic-mondo-cosmetico.html


Επόμενο αγαπημένο είναι η Magna Lash Mascara από Radiant και είναι μάσκαρα που υπόσχεται όγκο και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες εγώ όμως θεωρώ ότι δίνει και μήκος στις δικές μου τουλάχιστον βλεφαρίδες!Κάνει όλα όσα υπόσχεται,έχει έντονο μαύρο χρώμα και μια στρώση αρκεί για να κάνει τις βλεφαρίδες εντυπωσιακές!Με τη δεύτερη στρώση δε έχουμε τέλεια αποτελέσματα χωρίς κόπο!


Το βουρτσάκι της είναι τρίχινο και μεγάλο και πιάνει ακόμα και την πιο μικρή βλεφαριδίτσα!Την αγαπώ και το λέω εγώ που δεν είμαι φαν της μάσκαρας γενικά!


Τελευταία στην κατηγορία μακιγιάζ αλλά όχι λιγότερο αγαπημένα είναι δυο liquid lipstics τα All Day Lip Color της Seventeen στις αποχρώσεις Νο.28 (το πάνω swatch) και Νο.32 (κάτω swatch).Έχουν πλούσιο χρώμα το οποίο απλώνεται με ένα μόνο πέρασμα χωρίς να αφήνουν κενά και στεγνώνουν πολύ γρήγορα χωρίς να ξεραίνουν τα χείλη!Επίσης έχουν πολύ καλή διάρκεια και το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι μετά από πολλές ώρες ίσως μαζευτεί το χρώμα στη γραμμή στο εσωτερικό των χειλιών.Παρ'όλα αυτά φεύγει ομοιόμορφα το χρώμα και δεν αφήνει άσχημο stain!Επιπλέον στην άλλη πλευρά υπάρχει και διάφανο gloss οπότε έχουμε και αυτή την εναλλακτική!Είναι πολύ ωραία και υπάρχει μεγάλη γκάμα χρωμάτων για όλα τα γούστα άλλωστε η Seventeen είναι από τις αγαπημένες μου εταιρείες!


Θα περάσω τώρα σε περιποίηση και ειδικότερα στην περιποίηση των μαλλιών η οποία είναι αναγκαία τώρα το καλοκαίρι που ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας με τον ήλιο!


Η μάσκα για Λάμψη & Αναζωογόνηση με Εσπεριδοειδή & Μέλι από Apivita ενυδατώνει την τρίχα και χαρίζει λάμψη!Κάνει τα μαλλιά πιο ανάλαφρα και τα αναζωογονεί με την πρώτη κιόλας εφαρμογή!Επίσης ενδείκνυται για όλους τους τύπους μαλλιών και μυρίζει τέλεια!


Επόμενο αγαπήμενο είναι η  Effaclar H - Καταπραυντική και ενυδατική κρέμα καθαρισμού από La Roche-Posay!Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σαπουνάκι με κρεμώδη μορφή για τον καθαρισμό του προσώπου!Καθαρίζει απαλά το δέρμα  και ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και χωρίς να απαιτείται μεγάλη ποσότητα!Στα θετικά είναι και η συσκευασία η οποία έχει απλικατέρ που με βολεύει πολύ!Να σας πω ότι δεν περιέχει σαπούνι και ότι δουλεύει τέλεια και σε μένα που έχω μεικτή επιδερμίδα παρόλο που είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες!Μπορείτε να το βρείτε με έκπτωση στο Pharmacy 295 από όπου το πήρα κι εγώ!


Κλείνω αυτό το μεγάλο ποστ με ένα προϊόν που όσο και αν περάσει ο καιρός θα το αγαπώ το ίδιο!Και μιλάω φυσικά για το Northern soap for deep facial cleansing, για Βαθύ Καθαρισμό, για όλους τους τύπους δέρματος από την αγαπημένη μου Natura Siberica!Το σαπουνάκι αυτό ήταν και στα αγαπημένα του 2016 !Καθαρίζει τέλεια και σε βάθος την επιδερμίδα και την αφήνει ενυδατωμένη!Όταν νοιώθω βαρύ το δέρμα μου επιλέγω πάντα αυτό το μαύρο σαπούνι και στη συνέχεια το πρόσωπό μου είναι τόσο ανάλαφρο και λαμπερό!Δοκιμάστε το αν δεν το έχετε ήδη κάνει και θα με θυμηθείτε!


Αυτά ήταν λοιπόν όσα αγάπησα τον Ιούλιο!Περιμένω τα σχόλια σας με τα δικά σας αγαπημένα!Είχαμε κάποιο κοινό; Ποιο από αυτά έχετε δοκιμάσει; Και μην ξεχάσετε να μου πείτε που θα πάτε διακοπές! Μέχρι το επόμενο ποστ ( που δεν θα αργήσει και θα έχει και έκπληξη) να περνάτε τέλεια!














































You May Also Like

0 σχόλια