Yologift.gr & GIVEAWAY

by - 9:51:00 μ.μ.

Γεια σας κορίτσια μου!
Μπορεί να βρίσκομαι στην όμορφη Τήνο αλλά σας ετοίμασα ένα μικρό ποστ με 2 πραγματάκια που πήρα από το Yologift.Το Yologift είναι ένα eshop όπου μπορείτε να βρείτε πολλά πραγματάκια από αγαπημένες εταιρείες για εσάς ή για δωράκια σε πολύ καλές τιμές!Στο Yologift υπάρχουν επίσης και κουτάκια με διαφορά προϊόντα μέσα και το πιο ξεχωριστό είναι νομίζω το Mystery Yologiftbox.Αυτό το κουτάκι περιέχει 3 προϊόντα έκπληξη και θα ναι σίγουρα η επόμενη μου αγορά!!Πριν δούμε τι αγόρασα να σας πω ότι με την αγαπημένη μου Νάνσυ από το Yologift σας έχουμε και ένα υπέροχο δωράκι γι αυτό πάρτε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει στο Facebook για λίγες ακόμα μέρες!🎁



Το πρώτο πραγματάκι που πήρα λοιπόν είναι η παλέτα σκιών Elysium της αγαπημένης μου εταιρείας Make Up Academy - MUA.Πρόκειται για παλέτα που κινείται σε μωβ ροζ αποχρώσεις και είναι ιδανική για το καλοκαιράκι! Η συσκευασία είναι μαύρη και πλαστική αλλά πολύ κομψή και περιέχει 10 σκιές (σε μεγάλο μέγεθος) και ένα διπλό μολυβάκι το οποίο από την μια πλευρά είναι μαύρο και χρησιμοποιείται ως eyeliner και από την άλλη μπεζ για να δίνουμε φως στο βλέμμα!!!Επίσης οι σκιές έχουν ονόματα τα οποία τα βρίσκετε στο πίσω μέρος της συσκευασίας και μου αρέσει πολύ αυτό! 


Όλες οι σκιές απλώνονται όμορφα και το blending είναι παιχνιδάκι! Έχουν πολύ καλή απόδοση αλλά και διάρκεια και μπορείς να δημιουργήσεις πολλά looks! Τέσσερις από αυτές είναι ματ και οι υπόλοιπες έξι είναι shimmery και πάμε να τις δούμε αναλυτικά!


Air - μπεζ ματ σκιά που χρησιμοποιείται ως βάση στο κινητό βλέφαρο
Cherub - shimmery σκιά σε ροζ απόχρωση 
Charm - ματ σκιά σε απαλή καφέ απόχρωση
Refine - ματ σκιά σε απαλή μωβ- καφέ απόχρωση ιδανική για το κόκαλο του ματιού
Entrance - shimmery σκιά σε καφέ απόχρωση
Adore - σκούρα μωβ ματ σκιά ιδανική για smokey μακιγιάζ


Astral - shimmery  ροζ σκιά
Grace - shimmery σκιά σε καφέ απόχρωση
Smoke - ματ μαύρη σκιά 
Seraphic - shimmery bronze σκιά 


Δεύτερο που αγόρασα είναι ένα lip balm της εταιρείας I love... και συγκεκριμένα το Tinted Moisture Balm στην απόχρωση Strawberry.Η αλήθεια είναι ότι το ήθελα κυρίως για την υπέροχη συσκευασία του και το καπάκι καρδούλα αλλά στην πραγματικότητα είναι και ένα πολύ ενυδατικό balm με πλούσιο ροζ χρώμα που μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σαν κραγιόν τις πρωινές ώρες ειδικά τώρα το καλοκαίρι! Επίσης έχει και καλή διάρκεια! I love...it!




Αυτά ήταν λοιπόν τα καινούργια πραγματάκια μου! Μην ξεχάσετε να βρείτε το Yologift σε Facebook και instagram και να εκπλήξετε τον εαυτό σας με ένα Mystery Yologiftbox! Επίσης μην ξεχνάτε και το διαγωνισμό μας όπως σας είπα και παραπάνω όπου μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα κραγιόν και ένα lip liner της εταιρείας MUA αλλά και ένα λαχταριστό Cup Cake σαπουνάκι!Καντε κλικ εδώ για να πάρετε μέρος!
Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!

* Πείτε μου σε σχόλια αν θέλετε να σας ετοιμάσω ένα ποστ από τις διακοπές μου στην όμορφη Τήνο:)















You May Also Like

0 σχόλια