MakeUp Academy (MUA) | Review #muagreecebday & GIVEAWAY

by - 6:55:00 μ.μ.

Γεια σας!
Η αγαπημένη μου εταιρεία MakeUp Academy (MUA) έχει γενέθλια όπως ήδη θα γνωρίζετε και γιορτάζει μαζί μας και εμείς της ευχόμαστε χρόνια πολλά!Συντονιστείτε σε facebook και instagram για πολλά δωράκια και εκπλήξεις και ευχηθείτε και εσείς με το δικό σας τρόπο ανεβάζοντας τις φωτογραφίες και κάνοντας την MUA tag σε φωτογραφίες σας, stories και comments χρησιμοποιώντας #muagreecebday 



Πρόσφατα έλαβα ένα υπέροχο εορταστικό πακετάκι και θα δούμε μαζί τι περιέχει γιατί έχει πραγματάκια και για εσάς γι'αυτό μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος και στο δικό μας διαγωνισμό με δυο λαμπερά δώρα που τρέχει στο facebook ως τις 2 Αυγούστου!

Το πακετάκι με ενθουσίασε με το που το πήρα στα χέρια μου και ενώ προσπαθούσα να το ανοίξω γρήγορα σαν τρελή γέμισε το δωμάτιο μου με τα λαμπερά χαρτάκια που περιείχε! 

Το πρώτο πράγμα που βρήκα μέσα λοιπόν ήταν μια πανέμορφη παλέτα η Burning Embers Palette με 25 αποχρώσεις!Η συσκευασία είναι μαύρη και πλαστική και πολύ κομψή!Οι αποχρώσεις κινούνται σε γήινες αποχρώσεις από μπεζ ως πιο καφέ,μπορντώ και ροδακινί και είναι matte αλλά και shimmery!


Περιττό να πω για το πόσους συνδυασμούς μπορείτε να κάνετε και πόσα διαφορετικά μακιγιάζ μπορείτε να δημιουργήσετε!Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι η τρομερή απόδοση που έχουν και οι 25 σκιές και θα το καταλάβετε αυτό και από τα swatches που θα δείτε παρακάτω!Τέλειο pigmentanion που συναντάς συνήθως σε πιο ακριβές εταιρείες!Πάμε να δούμε μια μια τις αποχρώσεις!


1η σειρά
Match : μπεζ ανοιχτή matte σκιά ιδανική για βάση
Light : λίγο πιο σκούρα μπεζ matte σκιά
Sparks : shimmery σαμπανιζέ σκιά
Flare : ανοιχτόχρωμη γκρι matte  σκιά
Heat : shimmery ανοιχτόχρωμη μοβ σκιά

2η σειρά
Flicker : πολύ ανοιχτόχρωμη καφέ matte σκιά
Glint : λευκή shimmery σκιά
Warmth : ανοιχτόχρωμη matte καφέ με πορτοκαλί υποτόνους σκιά
Kindling : ζεστή καφετί matte σκιά
Rash : χρυσή shimmery σκιά


3η σειρά
Sizzle : ροδακινί-ροζ matte σκιά
Scorch : μωβ matte σκιά
Wild fire : ροδακινί shimmery σκιά
Burn : ψυχρή ροδακινή matte σκιά
Ignite : ζεστή χρυσαφένια απόχρωση με shimmery τελείωμα

4η σειρά
Beacon : μπεζ με κίτρινους υποτόνους matte σκιά
Spark : λίγο πιο μπεζ και shimmery σκιά από την προηγούμενη
Blush : άλλη μια καφετί matte σκιά
Torch : shimmery μπορντώ - ροζ σκιά
Energy : πορτοκαλοκόκκινη shimmery σκιά με θερμούς υποτόνους


5η σειρά
Fume : σκουρόχρωμη καφέ matte σκιά
Char : καφέ-γκρι matte σκιά για smokey eyes
Dazzle : σκούρα μωβ shimmery σκιά
Flame : ;έντονη φούξια shimmery σκιά
Blaze : μπορντώ shimmery σκιά



Συνεχίζω με δυο πασίγνωστα highlighters της σειράς Undress Your Skin στις αποχρώσεις Ice Sparkle και Golden Afterglow. Είναι και τα δυο πολύ λαμπερά και shimmery και δίνουν τέλεια λάμψη στα ζυγωματικά!Επίσης έχουν και πολύ καλή διάρκεια!Εάν όμως μέσα στη μέρα θέλετε να ανανεώσετε τη ¨λάμψη¨ σας αλλά δεν θέλετε να κουβαλάτε μαζί σας highlighter και πινέλα υπάρχουν και τα Luxe Shimmer Sheets!Τα Luxe Shimmer Sheets είναι μικρά χαρτάκια ¨εμποτισμένα¨ με shimmer τα οποία τα ακουμπάς ελαφρά στα ζυγωματικά και κάνεις retouch στο highlighter σου!Η λάμψη που δίνουν είναι διακριτική και είναι αρκετά εύχρηστα! Στο δεματάκι μου βρήκα δυο αποχρώσεις την Rose Gold και την White Gold!



Επόμενο πραγματάκι είναι το Professional Blotting Paper το οποίο είναι ένα πακετάκι που περιέχει 50 χαρτάκια τα οποία απομακρύνουν τη λιπαρότητα από το δέρμα και είναι χρήσιμα ειδικά τώρα που έχει τόση ζέστη και κυρίως για την περιοχή Τ στο πρόσωπο μας! Αφαιρούν τη λιπαρότητα και αφήνουν την επιδερμίδα matte!


Και τελευταία άφησα δυο πραγματάκια πολύ χρήσιμα!Πρόκειται για το Professional Custom Colour Foundation Mixer - Lightening στην απόχρωση στην απόχρωση Warm Undertones και το Professional Custom Colour Foundation Mixer Deepening στην απόχρωση Medium τα οποία είναι foundations σε μικρή ποσότητα βέβαια τα οποία τα προσθέτεις στο δικό σου foundation για να του αλλάξεις την απόχρωση!Το ένα είναι σκούρο για να σκουρύνεις το foundation το οποίο με βόλεψε πολύ γιατί τώρα που έχω μαυρίσει το foundation μου ήταν πολύ ανοιχτόχρωμο οπότε μια σταγόνα από το Professional Custom Colour Foundation Mixer - Deepening Medium μου κάνει το foundation ιδανικό για την επιδερμίδα μου!Το Professional Custom Colour Foundation Mixer - Lightening είναι το αντίθετο σε περίπτωση που έχεις σκούρο foundation και θες να ανοίξεις την απόχρωση!


Αυτά ήταν όλα λοιπόν τα πραγματάκια και ευχαριστώ πολύ την αγαπημένη μου εταιρεία!Εάν θέλετε να κάνετε δικό σας το UNDRESS YOUR SKIN Shimmer Highlighter -Ice Sparkle και τα SHIMMER SHEETS - Rose Gold μπείτε στο facebook και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει ως τις 2 Αυγούστου!Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!













You May Also Like

0 σχόλια